Уди Алън ще снима последния си филм (ВИДЕО)

NetNews

Режисьорът Уди Алън, който изпадна в немилост в Холивуд, когато осиновената му дъщеря Дилън го обвинението в сексуално посегателство, заяви във вторник, че ще снима нов филм в Париж тази есен, който може да е последният в кариерата му, съобщиха световните информационни агенции, цитирани от БТА.

86-годишният Уди Алън даде интервю на актьора Алек Болдуин за кариерата си и новата си книга „Нулева гравитация“ – сборник с хумористични есета. „Голяма част от тръпката изчезнала“, каза Алън за филмовото изкуство.

„Когато правех филм преди, той излизаше в киносалоните в цялата страна. Сега, когато направиш филм, остава няколко седмици в киносалоните, може би шест или четири седмици, а след това той отива направо на стрийминг, това не ми харесва толкова“, обясни той.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Уди Алън не даде подробности за предстоящия си филм, който ще бъде 50-ият в кариерата му.

Четирикратният носител на „Оскар“, режисирал „Ани Хол“ и други комедии, многократно е отричал обвинението, че е посягал на осиновената си дъщеря Дилън Фароу през 1992 г.

Много знаменитости и ръководители в Холивуд се дистанцираха от Уди Алън, след като движението #Аз също (#MeToo) стана глобално през 2017 г. и привлече внимание към сексуалните посегателства.

Телевизия HBO дори посвети поредица на скандала с Уди Алън – „Алън срещу Фароу“ от 2021 г.

Болдуин, който се е снимал в три от филмите на Уди Алън, не повдигна темата по време на интервюто, което беше предавано на живо на страницата на Болдуин в Инстаграм.

Снимките на последния филм на Алек Болдуин – „Rust „, бяха спрени, заради трагедия. Пистолетът, който Болдуин държеше, изстреля боен патрон и загина операторката Халина Хъчинс. Актьорът, който е и сред продуцентите на филма, заяви, че не е стрелял с оръжието и е съкрушен от инцидента, но срещу него и създателите на „Rust “ бяха заведени съдебни дела.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Костадинов: Мога да се хвана на бас, че на следващи избори БСП ще се бори за влизане в парламента

Искам да се извиня на избирателите ни за това, че сме направили такава грешна преценка по отношение на Елена Гунчева“. Това каза лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов от Народното събрание. „Фактът, че Гунчева обяви решението си 3 часа, след като беше взето това за вдигане на ветото за Северна Македония […]