Удължават онлайн преброяването до октомври

NetNews

Удължава се онлайн преброяването да края на месеца, а физическото такова ще започне след това. Това съобщи говорителят на правителството Антон Кутев. 840 хиляди души, разпределени в близо 370 хиляди домакинства са се преброили онлайн до сряда, обявиха от Националния статистически институт.

Електронното преброяване на населението и жилищния фонд започна на 13 септември. Ето и някои указания: Важно е да се попълни адресът, на който живеете в действителност, а не този, на който сте регистрирани. Подробни указания за регистрацията в портала на електронното преброяване можете да намерите на страницата census2021.bg или на сайта на НСИ. Електронното преброяване ще бъде възможно само на територията на България. Онези, които откажат да участват в преброяването, ще бъдат глобени със 160 лева.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Проверяват сигнал за унищожаване на пясъчни дюни в к.к. Албена

Окръжна прокуратура – Добрич е започнала проверка по публикации в медиите, касаещи потенциално унищожаване на пясъчни дюни в к.к. "Албена", уточниха от пресцентъра на ведомството. Проверката е възложена на Областна дирекция на МВР в града и ще изясни всички факти и обстоятелства около твърдението за „унищожени над 800 метра дюни […]