Ужасните неща, които някои жени си мислят по време на орален секс

NetNews

Всяка жена има свое виждане по този въпрос. На някои дами им харесва да виждат екстаза на половинката си, други го намират за гнусно, унизително и обидно, а трети – за лесен начин да се измъкнат от сексуалните приключения след дълъг и натоварен работен ден, пише trafficnews.bg. Но факт е че почти всяка го е правила и докато мъжа си лежи и се наслаждава на случващото се, то жените не спират да мислят. И когато мозъкът им се развихри се раждат някои много забавни мисли.

„Сигурно е ужасно, че го правя, само за да се измъкна от секса” – Често срещана мисъл, особено при много преуморени хора.

„Пенисът му изглежда странно” или още по фрапиращото „Боже, толкова е грозен” – Ами… тук няма много какво да кажем, освен… Анатомия!

„Направо ще те накарам да се пръснеш!” – ако това е подкрепено от звуците му или израз на удоволствие – перфектно!

„Не ми пипай косата!” – В този случай може да има няколко причини: не обича да я докосват по косата, има нова прическа или точно в тази ситуация и създава неприятно и унизително усещане.

„Май е добре да пуснем малко музика, защото тези звуци ме убиват!” – Някои жени имат нужда от вдъхновение или просто да се абстрахират от начина, по които звучи случващото се.

„Да, знам , че обичаш да си играя с нещата ти там долу” – Ами да, мъжете обичат „игрите там долу”. Както и повечето жени.

„Кажи ми, че тоя е най-добрата свирка, която си получавал” – Както мъжете, така и жените имат нужда да знаят, че се справят добре и че успяват да задоволят половинката си.

„Имай късмет да ми свършиш в устата!” – На много жени тази част е изключително неприятна.

„Няма ли да свършваш вече, че ме заболя устата” – Болката в челюстта е много често срещана.

„Слава Богу! Свърши!” – И следва мечтаната почивка.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Дали талибаните ще прекратят търговията с наркотици?

Дали талибаните, които вече са на власт в Кабул, ще спрат производството на хероин в Афганистан, което нарасна с експлозивни темпове през последните години и помага за финансирането им? Те увериха, че ще го направят, но сега трябва да изпълнят трудни обещания, казват експерти. Това коментира в свой анализ журналистът […]