Уилям и Кейт пускат свой YouTube канал (ВИДЕО)

NetNews

Кейт Мидълтън и принц Уилям създадоха свой канал в YouTube. Изглежда монархията наистина се модернизира с всеки изминал ден, пише Епицентър.

Херцозите на Кеймбридж споделиха, че стартират свой канал, който ще бъде посветен на всички аспекти от живота им като висши членове на кралската фамилия: от пътувания и турнета, до интервюта и всякакъв вид кралски ангажименти.

По-рано Кейт и Уилям споделиха трогателно видео по случай десетгодишнината от сватбата си. То зарадва много британци в Инстаграм и вероятно това им дава идеята да споделят повече видеа за живота си в YouTube.

Каналът им се казва "The Duke and Duchess of Cambridge". Ето го и видеото, с което херцозите приветстват последователите си.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ЦСКА 1948 и Арда не се победиха в скучноват мач

Арда и ЦСКА 1948 завършиха при резултат 0:0 своя двубой от 29 кръг на Лига. Срещата не предложи интересни ситуации, но пък и двата тима завършиха срещата с намалени състави. Наложи се и намесата на VAR при един от червените картони. Първото полувреме не предложи почти нищо интересно, Младият вратар […]