Усик покани бивш спаринг партньор на Фюри, за да му помага преди битката с Джошуа

NetNews

Олександър Усик навлиза в последния етап от подготовката си за реванша срещу Антъни Джошуа, като вече е ясно с кого ще прави спаринг преди заветния двубой. Това е 29-годишният конгоанец Мартин Баколе, научихме от Sky Sports.

198-сантиметровият боксьор бе част от лагера на Тайсън Фюри преди двубоя му с Дилиан Уайт, като причината е, че той е достатъчно висок и агресивен, за да репликира поведението на „Ей Джей“ на ринга.

Баколе има една-единствена загуба в кариерата си дотук и тя е от Майкъл Хънтър през 2018 г. Той пък на свой ред е губил единствено от Усик, когато двамата се състезаваха в полутежка категория.

Украинецът ще трябва да поработи доста, защото върху плещите му вече тегне статута на световен шампион, наред с войната в родината му.

Мачът между Олександър Усик и Антъни Джошуа е насрочен за 20 август в Саудитска Арабия.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Издигане! Путин повиши министъра на промишлеността Денис Мантуров до вицепремиер

Руският президент Владимир Путин повиши днес с указ министъра на промишлеността Денис Мантуров до вицепремиер, предаде ДПА. Така броят на вицепремиерите в кабинета на Михаил Мишустин става 11. Мантуров запазва и досегашния си пост и така става единственият вицепремиер, които има и министерско кресло. А това, според ДПА, е знак […]