Успехи за състезателите от Стрелкови клуб „Диана” – Ямбол

NetNews

Редица престижни отличия завоюваха състезателите от Стрелкови клуб „Диана” – Ямбол на приключилите две Държавни първенство по стрелба.

На провелото се в град Търговище Държавното първенство по спортна стрелба с пневматично оръжие за мъже и жени, юноши и девойки старша и младша възраст, ямболският клуб има шампионски титли. Димитър Тодоров стана шампион при 18-годишните. За втора поредна година той е № 3 в класацията на най -добрите стрелци на Български стрелкови съюз. Състезателите Калоян Калчев и Николай Колев завършиха съответно на 5 и 6 място.

Тандемът  Мадлен Христова – Димитър Тодоров взе и шампионската титла на микс пистолет 10 м за юноши и девойки до 20год.

Успехи постигнаха и по-малките възпитаници на клуба на Държавното първенство по стрелба за момичета и момчета. Състезанието се проведе в Русе и бе открито от президента на България Румен Радев. Памела Попова спечели бронз на пистолет при момичетата.  Калоян Петков завърши 7-ми при момчета.

Председателят на Стрелкови клуб „Диана” – Ямбол Ангел Тепсизов и членът на УС Красимир Инджов изказват благодарност за успехите на състезателите и треньора.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Европрокуратурата погва български строители

Снимка: БГНЕС Европейската прокуратура разследва 9 български дружества, които са заподозрени в извършване на измами с цел получаване на средства от ЕС, съобщиха от пресцентъра на структурата. По-рано тази седмица, на 22 март, бяха извършени 25 обиска в София и други градове в областите София, Перник и Монтана и бяха […]