Успяха да намерят изчезналия край японските брегове кораб

NetNews

Телата на 10 души са открити близо до изчезналия круизния кораб KAZU 1 край бреговете на Хокайдо, Северна Япония, съобщи агенция Киодо. По-рано беше съобщено за откриването на седем души. Те са в безсъзнание.

Круизният кораб KAZU 1 изпрати сигнал за потъване в събота следобед, след което комуникацията с него беше прекъсната. На борда са 24 пътници, включително две деца.

Бреговата охрана и Японските сили за самоотбрана участват в операцията по издирване на местопроизшествието. Премиерът Фумио Кишида прекъсна работното си пътуване до югозападната част на страната и спешно се върна в Токио, за да координира действията във връзка с инцидента.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Петков: Нестабилността у нас не помага на Украйна

Премиерът Кирил Петков даде специално интервю за bTV в Царево, където посрещна със семейството си Възкресение Христово. Той коментира различни теми. Сред тях – предстоящото посещение на българска делегация в Украйна и предоставянето на военна помощ, украинските мигранти у нас, отношенията със Северна Македония, растящата инфлация и др. Посещението на […]