Учениците в ОУ “П.Р.Славейков“ – Ямбол завършват годината със занимания по интереси

NetNews

От 1 юни 2021г. в ОУ “П.Р.Славейков“ започват занимания по интереси и проектни дейности за учениците от 1 до 3 клас. Те ще се провеждат по утвърден график съобразно спецификите на учебния процес.

Чрез заниманията по интереси се подкрепя развитието на ключовите компетентности на учениците и се подпомага професионалното им ориентиране. Развитие на потенциала за учене, творческия и спортния потенциал на учениците. Приобщаването им чрез формиране на общности по интереси. Целта е и превръщане на училището в по-привлекателно място за развитие и изяви.

Преподавателите от училището са разработили няколко модула с различни направления за занимания на децата. Сред тях са теми в областите изкуства и култура, спорт, математика, технологии, екологично образование и здравословен начин на живот. Така завършването на учениците в начален курс се вОУ “П.Р.Славейков“ се очертава да бъде и полезно, и приятно.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кайли Миноуг: неугасващ блясък на 53 г. (ВИДЕО+СНИМКИ)

Чаровната Кайли Миноуг е родена на 28 май 1968 г. в Мелбърн, Австралия. От тийнсензация в телевизионна сапунена опера до една от кралските особи в поп музиката, с тридесетгодишна кариера зад гърба и над 80 милиона продадени копия от записите ѝ, преборила рака на гърдата – австралийската звезда Кайли Миноуг […]