Фабио Капело изненадан от мудната селекция в Милан

NetNews

Бившият треньор на Милан Фабио Капело коментира ситуацията в клуба и по-конкретно селекцията за новия сезон. Той признава, че е очаквал „росонерите“ да бъдат доста по-активни на трансферния пазар и е изненадан от мудната селекция до момента. Италианският шампион все още не е привлякъл нито един нов футболист, като вече се размина с някои от трансферните си цели.

„Не очаквах толкова мудна селекция от Милан. Те губят много време в преговори и изпуснаха някои важни цели. Директорите на клуба до момента показаха, че са достатъчно добри и достатъчно умни и успяха да намерят правилните играчи, за да подсилят отбора. Но когато не действаш достатъчно бързо на трансферния пазар, пристигат английските и френските отбори и не оставят нищо за никого“, сподели Капело пред „Ил Джорнале“.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Милен Керемедчиев: Много е вероятно Русия да преустанови да издава визи на българи

България е световен шампион по изгонване на руски дипломати с едно такова действие. Това е изключително тежък акт. Казахме, че отношенията ни с Русия достигнаха своето дъно, по-ниско от това би било прекратяване на дипломатическите ни отношения, тоест закриване на двете посолства и отзоваване на посланиците. Аз лично смятам че […]