Фандъкова се оттегли от събитие след викове срещу нея

NetNews

Кметът на София Йорданка Фандъкова си тръгна от церемонията „Златно перо“, която се състоя в столичното „Ларго“, след като група от десетина души дойдоха и започнаха да скандират, информира БГНЕС.

„Европейски музикален фестивал“ награди изявени български дейци на изкуството и културата с отличието „Златно перо“. Тържествената, 26-та поред церемония „Златно перо“ бе с начален час 16 часа на столичното „Ларго. В един момент към началото дойдоха протестиращи, сред които и отец Дионисий. Те скандираха „Оставка“, и „Фандъкова позор“.

Йорданка Фандъкова си тръгна сама.

„Оттеглям се, за да не развалям празника на тези хора“, обясни кметицата пред медиите.

Церемонията продължи. Васил Димитров от организаторите изрази съжаление, че Фандъкова трябваше да напусне. Академик Людмил Стайков, който е сред отличените, не скри когато излезе на сцената, за да получи наградата, че е разстроен от това, което стана малко преди това.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бюрото за контрол на СРС ще провери за незаконно подслушване в ДАНС, ДАТО и МВР

Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства (НБКСРС) ще извърши проверка на всички процедури по искане, разрешаване и прилагане на СРС в Държавна агенция "Технически операции", Държавна агенция "Национална сигурност", Главна дирекция борба с организираната престъпност и Дирекция "Вътрешна сигурност" към Министерство на вътрешните работи, съобщиха от бюрото на […]