Феновете на Манчестър Юнайтед измислиха песен за Ерик тен Хаг още преди да е пристигнал (ВИДЕО)

NetNews

В Манчестър Юнайтед изглежда вдъхновението е напът да вземе превес с приключването на сезона, защото един от фаворитите за треньорския пост от изминалата година официално стана ясно, че ще поеме клуба. Става дума за нидерландеца Ерик тен Хаг, за когото феновете вече дори имат песен дори преди да е направил първа тренировка с тима.

В социалните мрежи се появи видео от местен манчестърски пъб, където голяма група запалянковци пее въодушевено следното: „Едно Хаг, две Хаг, три Хаг“ и така до „десет Хаг“, което на английски звучи същото, като името на треньора, макар и да се пише по различен начин.

До края на поредния разочароващ сезон за „червените дяволи“ остават два мача, а самият Ерик тен Хаг все още има три мача със своя Аякс, за да се опита да подсигури титлата на Ередивизие.

<blockquote class=“twitter-tweet“><p lang=“en“ dir=“ltr“>???fucking hate this club me <a href=“https://t.co/P6LvyNPbMU“>pic.twitter.com/P6LvyNPbMU</a></p>&mdash; reece (@reecef550) <a href=“https://twitter.com/reecef550/status/1521191224400650242?ref_src=twsrc%5Etfw“>May 2, 2022</a></blockquote> <script async src=“https://platform.twitter.com/widgets.js“ charset=“utf-8″></script>

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Зеленски коментира думите на Лавров за евреите и антисемитизма

Президентът на Украйна Владимир Зеленски каза, че Москва е „забравила уроците от Втората световна война“, пише RBC позовавайки се на канала на „Политика“ в Telegram. Държавният глава коментира интервю с руския външен министър Сергей Лавров за италианското издание „Медиасет“, където той заяви, че „най-запалените антисемити по правило са евреите“. В […]