Фенове на Локомотив Пловдив молят Димитър Илиев да остане в отбора

NetNews

Новината, че капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев може да напусне "смърфовете", намира все по-сериозен отзвук сред феновете на отбора. В няколко форума те коментират, че в момента той е незаменим за "черно-белите“.

В социалните мрежи те призовават своя любимец да остане на „Лаута“ поне за мачовете в турнира Лига на конференциите. От клуба отказаха да коментират дали има вече конкретна оферта за национала, но се очакваше такава да постъпи снощи или днес. Става въпрос за клуб от Турция.

Предложение от Полша вече е било отхвърлено. То очевидно не е задоволявало и клуба, и играча. В същото време собственикът Христо Крушарски бе вчера в Пловдив. Той е обсъдил селекцията и други текущи проблеми със спортния директор Георги Иванов и новия си партньор Лауринас Розгис.

След двудневната почивка, която отборът получи след края на лагера в Боровец, снощи „смърфовете“ подновиха тренировки. Заниманието бе изтеглено за 19:00 часа заради горещините.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Технологични компании купуват ваксини от името на Тайван

Тайван продължава да се бори с пандемията, недостига на ваксини и води геополитически спор с Китай във връзка с достъпа до разработената от BioNTech и Pfizer ваксина срещу Covid-19, пише Wall Street Journal, предаде Investor. Сега изненадващо двама от най-важните технологични играчи в света, които също така са и сред […]