Фенове не искат Баждеков да е директор в “Левски“

NetNews

''Левски'' продължава да търси нов изпълнителен директор. Павел Колев подаде молба за напускане и тя бе разписана от собственика Наско Сираков. Колев започва работа в УЕФА. Той дори вече има сключен договор с централата, пише в-к ''Тема спорт''.

Вариант за негов заместник е членът на Управителния съвет Константин Баждеков. Финансистът близо 20 години заемаше поста на изпълнителен директор.

На неговата кандидатура обаче не се гледа с добро око от твърдото ядро от фенове. Те дори възроптаха, когато Баждеков бе номиниран за член на УС.

През 2020-а на няколко пъти Александър Чакъров от Тръст "Синя България" бе спряган за евентуален заместник на Павел Колев. Шансовете сега той да поеме поста обаче не са особено големи.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бен Стилър режисира полицейски филм

Актьорът Бен Стилър ще режисира нов филм, съобщи Empire. Става въпрос за полицейска драма. Стилър е известен с комедийните си роля. Сега обаче преговаря за полицейски филм. Филмът разказва историята на корумпирани полицаи. Разкриването на един, води до разкрития за цялата полиция в Ню Йорк. Смята се, че Стилър е […]