Фен на Порто е починал след намушкване по време на празненствата за титлата на Португалия

NetNews

Човек беше намушкан в ранните часове на неделя по време на празненствата за титлата на Португалия, която е за Порто през тази година. След намесата на лекарите, за съжаление, португалецът не е оцелял и е починал.

Стотици хора се събраха около „Ещадио До Драгао“ да празнуват титлата на „драконите“, а след инцидента е била извикана полицията, както и линейка, която да помогне на фена.

Според CMTV жертвата се казва Игор Силва, който е на 26 години и е родом от Порто. Той е пътувал до Лисабон, за да гледа дербито с Бенфика, което утвърди титлата за неговия любим отбор. По информации на португалските медии Силва се е срещнал с нападателя си именно в португалската столица, след като основният заподозрян е от групировката Super Dragons.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Мицотакис: В действителност Гърция е по-силна от всякога на всички нива

Гръцкият премиер Кириакос Мицотакис заяви на закриването на 14-тия конгрес на управляващата партия Нова демокрация, че „тези последни три дни бяха възможност да се срещнем и тази среща беше за мен голям прилив на радост и оптимизъм“ и отбеляза, че „ние сме партия в постоянно движение“, съобщава АНА-МПА. Мицотакис заяви, […]