Фермерка към Борисов: Не ги слушайте, завиждат

NetNews

Премиерът Бойко Борисов е на посещение в кравеферма. Той се удиви на добитъка и коментира, че ще доведе внуците си, които ще бъдат много впечатлени. "Ще доведа внуците след изборите при кравите, няма да искат да излязат".

Собственичката на кравефермата похвали министърът на земеделието Десислава Танева и коментира, че правителството на Борисов е направило много за животновъдите.

"Вие трябва да спечелите. Успешно ви е управлението. Нямате грешка. Не ги слушайте какво говорят другите, това е от завист. Десислава Танева е страхотно попадение. Този министър трябва да остане вечно на поста", сподели емоционално собственичката на фермата.

През месец декември 2020 г. бяха отпуснати 18.4 млн. лв. под формата на помощи на земеделски стопани от седем области в страната за компенсиране на щетите от сушата през 2020 г. Там подпомогнахме зърнопроизводителите, тъй като бе регистриран спад от над 30 % при реколтата от пшеница, царевица за зърно или фуражни култури. Иначе в Националния план за възстановяване и устойчивост сме заложили 800 млн. лв. за подобряване и рехабилитация на мрежата от напоителните системи в страната. С две години бе удължен и срокът на прилагане помощта за инвестиции в земеделските стопанства чрез преотстъпване на корпоративен данък.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Коронавирусът отне живота на депутат от ГЕРБ

Д-р Емилия Милкова, депутат от ГЕРБ в 44-ото Народно събрание, е починала след 4-дневна битка с коронавирусната инфекция във варненска болница. Новината за кончината ѝ съобщиха от областната организация на ГЕРБ в морския град. Д-р Милкова, която е и дългогодишен директор на Регионалната библиотека "Пенчо Славейков" във Варна, е била […]