Фестивалът „Здравей, Здраве! „- Ямбол набира скорост, ясни са имената на водещите лектори

NetNews

Откриване на фестивала „Здравей, Здраве! „- Ямбол ще бъде на 17 септември 2021г. в Лятното кино на Ямбол от 18.00 часа. Това съобщиха за Нетнюз организаторите на събитието. Станаха ясни и имената на водещите лектори на фестивала. И тази година са поканени изключително интересни личности, с високо професионално ниво, с много и различни практики за добро здраве и природосъобразен живот.

Сред потвърдилите своето участие гост-лектори са:

Веселин Орешков – учител, лечител, интродуктор  на изключително ценни за България растения,  мъдрец, автор на  8 книги с житейски истини  и мъдрости, както и множество публикации.

Проф. инж. Живко Желев – първият българин носител на Азиатската Нобелова награда за мир за принос в направление „Иновации”, отдал 40 години за работа в областта на Нанотехнологиите, учен, изобретател, откривател.

Д-р Светла Балтова – специалист по вътрешни болести, с многогодишна практика, холистичен лекар, с реални успехи при лечение на ковид, астролог, учител по Паневритмия.

Живко Стоилов – психолог,  основател  на йога студио и йога инструктор с дългогодишна практика, учител по паневритмия.

Виолета Кузмова – Регионален координатор за Южна България на БАБТ/Българска асоциация на БОУЕН терапевти/, заедно с екип  от лицензирани и практикуващи терапевти от Южна България.

Емилия Петрова -магистър-фармацевт, специалист практична психология по системата ИДЕАЛ  И Техника за емоционална свобода/ТЕС/, с над 20години опит.

Още интересни водещи , лектори и практикуващи специалисти в областта на здравето, които ще гостуват в Ямбол, ще представим в следващите дни.

Очаквайте и пълната програма.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мащабна акция в София срещу нелегалните мигранти

Мащабна акция на СДВР се провежда в района на столичния бул. „Цариградско шосе“ срещу нелегалните мигранти. Има задържани около 10 нелегални мигранти, изоставени от трафиканти в района на „Църна маца“, съобщава БНР. Всички те са заявили, че са сирийци и са млади мъже. Към мястото са насочени екипи на Дирекция […]