Флорентино Перез коментира „Златната топка“ на Карим Бензема и привличането на Килиан Мбапе

NetNews

Президентът на Реал Мадрид – Флорентино Перез, най-накрая проговори малко по-конкренто за шансовете Карим Бензема да спечели „Златната топка“ и вероятността Килиан Мбапе да се озове на „Сантиаго Бернабеу“ от следващия сезон.

„Карим Бензема заслужава да спечели „Златната топка“. Нямат право да го лишат от тази награда“, каза Перез пред Marca след официализирането на шампионската титла в Примера Дивизион снощи.

Бензема безспорно е големият фаворит за поизгубилата в последно време стойност индивидуална награда. Единственият му реален конкурент на този етап изглежда е Мохамед Салах от Ливърпул, но египтянинът не прави най-добрия сезон в кариерата си за разлика от френския таран.

„Ще говорим за Мбапе, когато започнем да планираме нещата за следващия сезон. Преди това трябва да завършим този“, сподели по темата с нападателя на ПСЖ президента.

Звездата на френския футбол отдавна е смятан за сигурен трансфер в „кралския клуб“, но бизнес етиката налага ангажираните страни да запазят мълчание поне до края на сезона.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Георги Гьоков: Работим и върху нов механизъм за определяне на минималната работна заплата

„Планираме две увеличения на пенсиите през юли и през октомври“. Това заяви министърът на труда и социалната политика Георги Гьоков за „Събуди се”. „Ако всичко зависи от министъра на труда и социалната политика минималната работна заплата щеше да бъде доста по-висока от сегашното ѝ ниво. Работим върху нов механизъм за […]