Формата на очите говори много за мъжкия характер

NetNews

Характерът на мъжа може да се разбере по различни начини, но очите ще разкажат най-добре за енергията на силния пол. Обърнете внимание на формата на очите, за да опознаете по-добре мъжа срещу вас.

Дълбоки очи

Мъжете с дълбоки очи имат много нежен характер. Те се разбират добре с всички, като намират общ език дори с потенциалните си врагове. Те лесно успяват да открият лъжи и неискреност. Да ги заблудиш е почти невъзможно. Често мъжете с такива очи мълчат. Те са склонни да трупат гняв и след това рязко го изливат върху враговете си.

Много е лесно да създадете силна и дългосрочна връзка с такъв мъж. Най-важното е да не го разочаровате. Такива мъже знаят как да се контролират, да се справят с недостатъците.

Големи и кръгли очи

Това са много креативни личности с невероятен потенциал в тази посока. Такива мъже често са актьори, музиканти и писатели. Те са типични оптимисти, несериозни личности с нежен и изключително приятелски характер. Те се характеризират с щедрост, откритост. Не обичат да си поставят определени цели.Силната интуиция им помага да вземат правилните решения. Те обичат и знаят как да работят в екип, въпреки че не винаги успяват да го направят добре, защото са несериозни, не винаги са отговорни. Тези мъже мразят, когато другите мислят стереотипно. Те са типични експериментатори.

Близко разположени очи

Струва си да се обърне внимание на това колко приближени са очите едно към друго. Ако сте забелязали това означава, че мъжът е егоист, обича уединението и цени свободата. Такива хора са много внимателни при избора на приятели и любовници. Те са недоверчиви, но невероятно очарователни.

Имат афинитет към точните науки. Сред мъжете с приближени очи почти няма творчески личности. Единственото изключение са музикантите, защото музиката също може в известен смисъл да се нарече точна наука. Такива мъже намират цел в живота още в ранна възраст, така че постигат успех рано в избраната посока. Целенасочеността е най-голямата им сила.

Малки очи

Мъжете с такива очи често са песимисти. С тях винаги всичко е наред, но те виждат това, което другите не виждат. Зад предпазливостта се крие ум и желание да се знае всичко за всичко. Мъжете с малки очи са изключително ерудирани в най-различни области. Те имат вроден талант за управление на хора, за лидерство.

Спокойствието е по-важно за тях. Те са склонни да философстват. Често такива представители на силния пол поставят на преден план финансовата страна на живота, а не духовната.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ДБ сигнализира: Тече прехвърляне на схеми за купуване на гласове от ДПС към ВМРО, включително и в Ямбол

„Сега основното, с което се занимават ГЕРБ, е да се опитат да прехвърлят някои от схемите за купуване на гласове от ДПС – на ВМРО. Аз никога не говоря случайни неща, защото съм добре информиран човек”, заяви категорично в Ямбол днес ген. Атанас Атанасов от „Демократична България”.