Фурнаджиев: Няма смисъл от извънреден конгрес

NetNews

Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев обяви след днешния Изпълком на БФС, че очакваният конгрес на футболната ни централа няма да се състои скоро. Той посочи забраната за събирания на хора на закрито като основна причина и загатна, че се обмисля изчакване до следващия редовен конгрес.

“Януари месец догодина е редовният конгрес на БФС, така че трябва да се вземе решение дали има смисъл да има извънреден през лятото. От чисто рационална и финансова гледна точка. Ако има конгрес през юни или юли, след това има и период на вписване в регистъра за новото ръководство, който е около два месеца. Не знам има ли смисъл да има ново ръководство само за няколко месеца. Конгресът е 700 души в една зала, което е забранено към момента”, каза Фурнаджиев.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Най-големите заблуди за метаболизма

Сигурно се чудите как най-добрата ви приятелка яде по три парчета торта през уикенда, но все още се побира в любимите си дънки и изглежда перфектно. Всичко е въпрос на метаболизъм и генетични фактори, които имат важна роля за това дали човек ще качи килограми или не, прекалявайки с определени […]