Футболист загина пред очите на семейството си в опит да направи безумна каскада от 35-метрова скала (ВИДЕО)

NetNews

31-годишният бивш футболист Мурат Ламрабат загина в трагичен инцидент пред очите на семейството си, докато се опитваше да спечели внимание в социалните мрежи, съобщи Sport Bible.

Мурат, съпругата и децата му са на ваканция на един от Балеарските острови край бреговете на Испания, когато той решава да демонстрира ненужен атлетизъм, като скача от 35-метрова скала във водата. Преценката му обаче е ужасна и той се разбива върху брега малко преди да стигне целта си.

Видеото обиколи социалните мрежи, защото бе пуснато на живо от съпругата му, като първоначално не бе ясно кой всъщност е мъжът от кадрите. В последствие обаче идентичността му е потвърдена и дори негови бивши съотборници и тимове сподели съболезнованията си.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Лацио открадна точка от Ювентус в 95' в мача за „сбогом“ на Киелини

Ювентус и Лацио завършиха 2:2 в понеделнишкото дерби от Серия А, а вечерта бе белязана от последния мач в кариерата на Джорджо Киелини пред собствена публика. Жалкото обаче бе, че легендарният централен бранител се контузи и още в 18′ бе сменен от Матайс де Лихт. <blockquote class=“twitter-tweet“><p lang=“und“ dir=“ltr“><a href=“https://twitter.com/hashtag/THEGR3ATCHIELLO?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw“>#THEGR3ATCHIELLO</a> […]