Футболист на Ювентус подкрепи Андреа Пирло

NetNews

Флаговият футболист на Ювентус Федерико Киеза показа подкрепата си за треньора на тима Андреа Пирло. Италианският национал заяви, че специалистът много му е помогнал през първия му сезон при „бианконерите“.

"Това, което ме характеризира тази година, беше приемствеността в моите изяви в Ювентус. Много съм се подобрил. Мачовете и тренировките с шампионите ми помогнаха, както и треньорът и манталитетът, който съществува тук. А именно, винаги да се подобряваш и да печелиш", заяви Киеза.

"Пирло ми помогна много през последните месеци. Особено заради доверието, което ми показва. Трябва да му благодаря. Всеки ден ми дава съвети за подобряването на играта ми – от фаза защита до атаката", добави още той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

11 април 1945 г. Въстанието в Бухенвалд

На 11 април се отбелязва Международният ден на бившите политзатворници, концлагеристи и пострадалите от фашизма и войните. Така се почита въстанието на концлагеристите от Бухенвалд, подготвяно дълго от съветските военнопленници. На 11 април 1945 г. са нападнати стражевите кули, вътрешната и външна охрана на лагера, въстаналите концлагеристи излизат извън телените […]