Хаджигенов: Вече имахме един диктатор, втори такъв няма да допуснем

NetNews

"Поведението на лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов все повече напомня на това на Бойко Борисов. Ако искаш да си сериозен политик обаче, не постъпваш по този начин."

Така Николай Хаджигенов от коалицията "Изправи се! Мутри, вън" коментира пред "Хоризонт" на БНР решението на Трифонов да оттегли кандидатурата на Николай Василев за премиер и да предложи нов състав на евентуално бъдещо правителство:

“Ще има ново 20, което е като старото 20! Сега вождът ни е сърдит – такъв прекрасен кабинетен кабинет ни е събрал, пък ние не го щем! За съжаление приликите с поведението, политическото, на Борисов стават все по-видими. Още една прилика с поведението на Борисов – все някой друг му е виновен. Извинете, това не се прави така и не трябва да е така! Защото ние вече имахме един диктатор, втори такъв няма да допуснем”.

От "Демократична България" отказаха коментар за обрата в позицията на Трифонов. Пред "Хоризонт" Христо Иванов заяви, че ще изчакат да чуят новите предложения.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Радан Кънев: Разумно решение на Трифонов

"Безспорно разумно е решението на Слави Т. Трифонов да оттегли блъф-офертата си за кабинет. Също разумно звучи организацията на пресконференция, вместо безкрайно общуване през социалните мрежи". Това написа във Фейсбук евродепутатът Радан Кънев. Ето и останалата част от изложението му. "Но същински отговорно и съответно на политическата позиция на първа […]