Хаджигенов приветства бъдещия политически проект на Петков и Василев

NetNews

Приветствам нов политически проект от хора, които използват главите си по предназначение. Това коментира Николай Хаджигенов от „Изправи се БГ! Ние идваме!“, в предаването „Добър ден, България“ на Радио „Фокус“.

„Аз приветствам подобни прояви. Ако щете, ние самите сме подобен вид проява, така че за мен ще бъде удоволствие да имаме повече съмишленици, а не хора, които са дошли с идеята да стане тяхното без значение в кой край на пленарната зала са седнали“, допълни Хаджигенов.

Нямаше как да се състави кабинет, след като още нямаше резултати и Слави Трифонов изчете декларации по телевизора със снимки на министри.

„Това като подход, изначално уби изобщо идеята за съставяне на правителство, това не беше възможно. На следващия етап, на който вече имитирахме разговори, не преговори, забележете, на нас ни пуснаха филмче, т.е. повториха същото“.

Николай Хаджигенов отбеляза, че „Изправи се БГ! Ние идваме!“ е имала шансове да състави правителство. „Защото на първо място ние, макар и най-малка група, ние успяваме да си говорим с всички. Второ, дори да не беше преминало правителството през пленарна зала, щяхме да покажем начина как трябва да се направи правителство на малцинството, за да може то да работи. Такава възможност нямаше. Всеки си прави някакви дребни политически сметки, но никой в крайна сметка не му пука нито за народа, нито за суверена, за гражданите или както щете го наречете. На всеки му пука за личните му избиратели какво ще стане на следващите избори. Т.е. всеки един го интересува единствено и само да влезе следващия път без значение къде – дали в президентството, дали в парламента, все тая. Което като политически подход е грозно“, отбеляза депутатът.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Шансовете на проекта "Петков"

Още няма нито партия, нито програма, нито е ясен "мениджърският" екип на проекта, който би могъл да произлезе от служебния кабинет. Но в обществото определено има очаквания за поява на нова партия около Кирил Петков. В обществото определено има очаквания за поява на нова партия около харизматичния министър на икономиката […]