Халваджиян се бръкна с 6-цифрена сума за подарък на жена си

NetNews

Стилистката Кремена Халваджиян, която стои зад впечатляващите костюми за „Маскираният певец” и облеклото на участниците в „Като две капки вода”, има забележителна нова придобивка. Дни преди големия финал на шоуто за имитации по Нова телевизия нейният съпруг Магърдич Халваджиян я изненадал с чисто нов „Мерцедес Брабус” за успешния сезон на предаването, пише „Уикенд”.

Продуцентът се охарчил за супер луксозната лимузина с 360 000 лв. Баровското возило S класа пристигнало директно от немския концерн, а преди две седмици Кремена получила регистрационните му номера в столичния КАТ. Луксозното возило било с кожен салон с любимия ѝ цвят шампанско и е снабдено с минибар, аудио и видео система, както и всевъзможни екстри. Бижуто на четири колела е само част от богатия автопарк на семейство Халваджиян, в който всички автомобили са черни. Кремена притежава и „Морган 4/4”, който си харесала във филма „101 далматинци”. Миналата година Маги пък се сдоби с уникален „Мерцедес Майбах” , произведен през 2020 г., като брои за него над 400 000 лв. Във фамилния им гараж има още BMW M760Li за половин милион. Купето му е бутиково, а на шофьорската седалка са изобразени инициалите на тв продуцента.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Toyota Mirai постави световен рекорд: 1000 км пробег с едно зареждане (ВИДЕО)

Серийният автомобил Toyota Mirai, работещ на водородни горивни клетки, е достигнал най-високото ниво на автономност и е успял да измине разстояние от повече от 1000 км с едно зареждане с гориво. Рекордът за пробег на водороден автомобил беше поставен във Франция, където на 26 май, управлявана от четирима шофьори, колата […]