Хамид Хамид захапа Настимир Ананиев – минал през 7-8 партии

NetNews

Настимир Ананиев има богат партиен опит, знам за поне 7-8 партии, през които е минал, обърна се от парламентарната трибуна към Ананиев Хамид Хамид от ДПС. Народните представители гласуваха Настимир Ананиев от „Продължаваме промяната“ да стане председател на временната комисия за изработване на правилник за организацията на НС на мястото на Лена Бориславова, която отива в правителството.

„С цялото ми уважение към г-н Ананиев, има далеч по-компетентни експерти, които могат да оглавят комисията. Преподаватели по конституционно право като Атанас Славов или бившият председател на НС Ива Митева например“, заяви от трибуната депутатът от ГЕРБ Александър Ненков, цитиран от Епицентър.

Изненадващо в „защита“ на Настимир Ананиев на трибуната излезе Хамид Хамид от ДПС: „Няма как да се съглася за малкия опит на Настимир Ананиев. Колегата има изключително богат парламентарен опит, и то благодарение на ГЕРБ. По време на вашето управление той оглави транспортната комисия и затова днес транспортният сектор е на това ниво.“

Въпреки ироничната дискусия депутатите в залата приеха предложението – „За“ гласуваха 160, а 52 депутати от ГЕРБ гласуваха „Против“.

Така Настимир Ананиев в крайна сметка оглави комисията за правилника на НС.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Задържаха 59 кг. хероин за над 2 млн. лв. на Лесово, съдът в Ямбол остави за постоянно в ареста трафикантите

Рекордно количество хероин заловиха митническите служители на пункт Лесово. Наркотикът е бил пренасян от двама души, на които вчера Ямболският окръжен съд наложи най-тежката мярка за неотклонение - „задържане под стража“. Те са обвинени за това, че противозаконно са пренесли през границата на страната 58,766 кг хероин. По цени на съдопроизводството стойността на наркотичното вещество възлиза на 2 347 080 лева.