Харалан Александров за скандалите в парламента: Стабилизацията след този групов секс е сватба

NetNews

"Този парламент е силно еротизиран. Нормализацията би минала през една сватба". Това коментира социалният антрополог Харалан Александров в ефира на bTV по повод твърдения за "сватба" между ДПС, БСП и ГЕРБ, които гласуваха по един и същи начин на второ четене за предложенията за актуализацията на бюджета на ДОО.

"Хвърчат сексуални закани. Стабилизацията след този групов секс е сватба. Да се прегърнат, целунат и да останат заедно.

"Ние сме в режим на политическа война от година и нещо и е нормално да се залагат бомби", каза той по отношение на твърденията на финансовият министър Асен Василев, че чрез бюджета се залага бомба.

"Чухме едно мнение, че българските пенсионери са облагодетелствани, а после? До Нова година ще има пари, а после", запита той. По думите му все повече статуквото почва да се превръща в синоним на нормалност, а промяната – на несигурност.

"Разочарованието е факт, а връщането към познатото не е, защото има надежда. За да има смисъл да се съберат тези партии, би трябвало да сме в ситуация за тежка катастрофа", посочи той по отношение на евентуални координирани действия между ГЕРБ, БСП и ДПС.

Във връзка с бъдещ проект на министрите Кирил Петков и Асен Василев, Александров заяви, че когато има надежди и фантазии, които са обзели умовете, се появяват инженерни проекти.

Той допълни, че те се ползват с добро отношение от медиите, от американското посолство, както и че разполагат с пари.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Жената на Крум Савов сипе сексапил (СНИМКИ)

Мая Савова няма никакво намерение да сменя дрехите в гардероба в очакване на есента, още повече, че те почти не ѝ трябват в слънчев Несебър, където релаксира заедно със съпруга си. Жената на журналиста Крум Савов приковава вниманието от край време с пищните си форми и грация, но този път […]