Харалан Александров: Слави Трифонов се изплези на властта

NetNews

"Много от българите в чужбина не са от най-успелите хора, пълно е със сънародници, които са на социалното дъно и не е странно да гласуват за евроскептични партии", това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS Харалан Александров, социален антрополог.

Той подчерта също, че същите хора са гласували и за БРЕКЗИТ.

"На тези избори Слави Трифонов приобщи хората, които по принцип не се познават. Самият той е единственият, който се изплези на властта", каза още той.

Харалан Александров се надява да се направи правителство, за да се види как новите партии могят да управляват.

В предаването Венцислав Великов, зам.-председател в избирателната секция в Чикаго сподели, че през секцията са преминали 819 човека, а в Илиной са гласували 3000 човека, като са идвали и българи от съседни щати.

Той информира, че между 100 и 150 хиляди българи живеят в района на Чикаго, а на тези избори хората са станали по-активни.

От Лондон се включи Милена Везенкова, член на изборна секция в Лондон, и каза, че гласувалите са били двойно повече от миналите избори при положение, че местата за гласуване са били по-малко.

Според нея българите гласуват за промяна, без да знаят всеки компонент от програмата на дадена партия.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

В Италия засипаха с похвали Валентин Антов

Българският национал Валентин Антов получи нова доза суперлативи в Италия. Сайтът vocegiallorossa.it, направи анализ на качествата на защитника на Болоня, в който бе описан като модерен защитник. Утре отборът на Синиша Михайлович се изправя срещу Рома на "Олимпико". „Валентин Антов е роден в София на 9 ноември 2000 година. След […]