Харизанов: Нещата ще са такива, докато Борисов няма конкурент

NetNews

„ГЕРБ е лидерски проект и той се солидаризира силно със своя лидер, докато Борисов няма конкурент на лидерски терен, какъвто той няма, нещата ще продължават да бъдат такива, а хората да се чудят защо ГЕРБ пак качват доверие“. Това заяви политическият анализатор Георги Харизанов пред bTV.

Първото място за ГЕРБ, според социологическите проучвания през последните дни въпреки множеството скандали през мандата, Харизанов обясни с лидера на партията – Бойко Борисов.

На въпрос обаче защо Борисов е на трето място по обществено доверие – след Слави Трифонов и Мая Манолова (б.р. според проучване на „Маркет линкс“), Харизанов каза: „някой актуален поп-фолк изпълнител може да излезе и още по на чело, а не като г-н Трифонов, отказал се. Нищо не говори това – харесване и избиране са две различни неща“.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мис България: COVID-19 съсипа семейния ни бизнес

„Семейството ми се занимава с туризъм и изолацията и карантините буквално съсипаха бизнеса ни“, призна Мис България 2020 Венцислава Тафкова. Тя не подкрепя удължаването на мерките и е на мнение, че трябва да се върнем към нормалния начин на живот. „Много хора бяха съкратени, останаха без работа, а това е […]