Харисън Форд отново ще бъде Индиана Джоунс на 80 г.

NetNews

Американската кино звезда Харисън Форд отново ще влезе в една от най-емблематичните си роли – тази на Индиана Джоунс във франчайз на "Disney", предаде BBC.

Режисьор на филма ще бъде Джеймс Манголд, като в него 78-годишният актьор за пети и последен път ще изиграе професора по археология и любител на приключения Инди.

Филмът с холивудската звезда е планиран за пускане през юли 2022 г.

Гигантът в развлекателната индустрия "Walt Disney", който расте в всеки изминал ден, обяви новината на виртуална презентация за инвеститори на проекти за мащабно разширяване на франчайзите "Marvel" и "Междузвездни войни" по стрийминг платформата "Disney+".

Концернът планира още да пусне 10 нови сериала във всеки от двата франчайза през идните няколко години, както и 15 игрални, анимационни и произведени от "Pixar" поредици, както и 15 филма, чиято премиера ще бъде директно на стрийминг платформата.

На виртуална презентация главният изпълнителен директор Боб Чапек съобщи, че абонатите на "Disney+" вече са достигнали 86,8 милиона спрямо 74 милиона миналия месец, предава БНР.

Услугата силно надмина очакванията, достигайки тази цифра едва 13 месеца след пускането си през ноември 2019 година.

Платформата получи тласък от успеха на "Мандалорианецът" – спиноф на сагата "Междузвездни войни", посветен на приключенията на ловеца на глави Дин Джарин и Детето, по-известно сред феновете като "Бебето Йода".

Сега "Disney" обяви, че планира два спинофа на сериала – "Рейнджърите на Новата република" и "Асока".

Режисьорката на "Жената чудо" Пати Дженкинс ще режисира и следващия филм от франчайза – "Rogue Squadron", който се очаква да излезе по кината до края на 2023 година.

Сред проектите на компанията са сериал, чието действие да се развива преди събитията в "Красавицата и Звяра", анимационен сериал "Моана", римейк на "Трима мъже и едно бебе" със Зак Ефрон, както и шоу със семейство Кардашиян.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

След като остави Стунджи, Елица пак заби младок (СНИМКИ)

Елица Тодорова, която стана известна като любовен и професионален дует със Стунджи, има ново гадже. Звездата от "Евровизия" е хлътнала до уши по 26-годишен спортист – състезател и треньор по волейбол. Младежът е с над 15 години по-млад от нея. Вижте тази публикация в Instagram. Публикация, споделена от Eлица Тодорова […]