Хванаха крадец да скача от втория етаж във Варна

NetNews

При уникални обстоятелства е арестуван крадец във Варна. Това съобщават от пресцентъра на полицията в града.

В момент на напускане на взломен апартамент е задържан 46-годишен мъж от София, осъждан и многократно регистриран в МВР, съобщават от ОДМВР-Варна.

На 02.02.2021г., около 23.30 ч., в момент на скачане от тераса на апартамент на 2 етаж в частен жилищен комплекс в района на спирка „Почивка“ във Варна, е задържан 46-годишен мъж от София, осъждан и многократно регистриран за кражби в МВР.

Лицето е проникнало в апартамента чрез взлом на прозорец, а предмет на деянието са златни накити, пари и ръчен часовник, които са иззети и приложени към материалите по делото. Задържан е със съдействието на служители в частна охранителна фирма.

Случаят е докладван на прокурор от РП-Варна, лицето е задържано за срок до 24 ч., образувано е бързо полицейско производство. Работата с лицето продължава.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ЕС свика извънредна среща

На 25 и 26 февруари ще се състои извънредна видеоконферентна среща на държавните и правителствени ръководители на страните от ЕС, посветена на здравеопазването, отбраната и сигурността, съобщи говорител на председателя на Съвета на ЕС, предаде БТА. Срещата на върха ще започне на 25 февруари от 14 ч. по Гринуич със […]