Хилда Казасян има три аборта зад гърба си

NetNews

Джаз певицата Хилда Казасян е най-позитивният и усмихнат член на журито на шоуто за имитатори „Като две капки вода“, макар съдбата да не е била милостива към нея и да ѝ е изпращала редица изпитания.

Първият най-голям удар за изпълнителката е по време на брака ѝ с обичания актьор Чочо Попйорданов, който си отиде от този свят преди девет години. Запознават се на Великден, а Попйорданов е очарован от нея още на първата им среща.

Плановете ѝ да се омъжи за Чочо по дънки и тениска се провалят буквално часове преди сватбата, когато тя разбира, че бъдещият ѝ съпруг си е поръчал официален костюм. „Научих това два дни преди събитието. Казах си, че не мога да отида по дънки и трябва да се подготвя. На Римската стена имаше шивашко ателие. Отидох и се примолих: „Спешно ми трябва рокля, след два дни се женя“. Шивачката се шокира. От друго магазинче купих плат в екрю и единственото, което ме интересуваше, бе роклята да е със затворено деколте, с ръкави и отзад да има джуфка. Нямаше време да я пробвам, затова на сватбата ми беше доста широка“, връща лентата Хилда.

След като двамата се подписват, събират приятелите си на почерпка. Бракът им обаче продължава само осем години и малко преди да осиновят дете, двамата се разделят. „С Чочо много искахме дете. Имахме три неуспешни опита, завършили с аборт. Тогава наистина не вярвах, че ще родя и затова си мислехме да осиновим. Винаги съм намирала това за нещо съвсем нормално“, с болка разказва Хилда.

Първият аборт ги плаши, вторият ги сплотява, а третият ги разделя. По-късно актьорът коментира, че съдбата го е насочила в друга посока. След сериала „Дунав мост“ Попйорданов се жени за Йоана Буковска. В началото Хилда не крие, че преживява болезнено раздялата.

След смъртта му споделя, че бракът им се е разпаднал не заради Йоана, а защото са били твърде млади, съвсем еднакви, като брат и сестра, от една кръвна група, пише „Галерия“

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Пейдж ВанЗант намекна за завръщане към боевете с голи ръце (ВИДЕО)

Майсторът на смесените бойни изкуства – Пейдж ВанЗант, намекна, че може да се завърне към боевете с голи ръце, след като публикува избрани кадри от боя си с Рейчъл Остович от миналото лято. Американката изглежда се е отърсила от двете си загуби в бруталния спорт, защото прекара близо година в […]