Хитовата комедия „Баща ми се казва Мария“ на ямболска сцена

NetNews

Множество въпроси, сред които: Срамно ли е да бъдем различни и има ли по-добра политика от любовта, получават отговор с много смях, забавни обрати и добро настроение в хитовата комедия „Баща ми се казва Мария“, която гостува на ямболска сцена тази вечер, 22 юни.

Продукцията е на Драматично-куклен театър „Константин Величков“, Пазарджик и Театрална формация „Мелпомена. Автор е Иван Ангелов, режисурата е на Асен Блатечки, музика – Христо Намлиев, а сценографията е дело на Анелия Райкова.

Участват любимите актьори Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Рядков, Петьо Петков – Шайбата, Жанина Стоилова и Невена Бозукова.

Комедията е следващия продукт на създателите на  „Жена ми се казва Борис“ и „Когато Котката я няма. „Баща ми се казва Мария“ е една шеметна комедия, която доказва, че омразата те научава да мразиш, а любовта те научава на любов.

Представлението е с начален час 19.00 в залата на община Ямбол. Билети в театралната каса на Безистена.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

"Деветото джудже". Кой е Борислав Сарафов, който минава от катарзис в катарзис

Възможно ли е висш магистрат да бъде обект на публични разкрития за съмнително забогатяване и потенциално участие в мащабна корупционна схема, а въпреки това да запази ръководния си пост? И дори да бъде повишен до най-високата длъжност в тази институция. Този въпрос беше напълно пренебрегнат от членовете на Прокурорската колегия […]