Храни, които подобряват притока на кислород в организма

AdminNetNews

Знаете ли, че е жизненоважно да се поддържа 94-98% насищане с кислород в кръвта, за да се предотврати хипоксия и увреждане на тъканите. Известно е, че ниското насищане с кислород може да доведе до астма, белодробни нарушения, сърдечни заболявания, да влоши съществуващ здравословен проблем и други. Разбира се, важно е да следим здравословното си състояние и при необходимост да се консултираме с лекар.

Но извън това, не бива да забравяме, че начинът ни на хранене е от съществено значение да бъдем и да се чувстваме здрави. Хубавото е, че има определени храни, като млечни продукти, немазни меса и риби, фурми, леща, киви, броколи, спанак, чесън и други, които могат да помогнат за подобряване на нивата на кислород в тялото.

Те съдържат важни хранителни елементи, които са от съществено значение за поддържане на оптимален кръвен поток и нива на кислород в организма. Повече вижте в галерията ни.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

На Великден в храмовете в Гърция със сертификат и маски

Снимка: архив, БГНЕС Гърците ще отпразнуват Великден в условията на сега съществуващите мерки, като препоръката на правителството е за използване на предпазни маски и на открити пространства, където има струпване на хора. Църковните храмове ще бъдат отворени за вярващите, но при спазване на мерки, посочва електронното издание на в. „Нафтемборики“. […]