Христанов към Слави: #КОЙ Ви каза, че сте прав?

NetNews

Заместник-министърът на земеделието Иван Христанов от Продължаваме промяната отговори на вчерашната публикация на Слави Трифонов във Фейсбук, с която лидерът на Има такъв народ пожелава на Кирил Петков и Асен Василев „да се задавят с власт“.

„Г-н Трифонов, на неколкостотин километра от северната ни граница се води война… Без да има време да се възстанови от последствията на COVID-19, Европа беше тласната от Кремъл в нова криза. В България 30 милиарда лева зависят от навременното приемане на 30 закона. Борбата с мафията и нейните парламентарни покровители става все по-ожесточена… Нормални български граждани са под постоянен тормоз, защото заради Вас правителството, което дръзна да поведе битка с тази мафия, в момента е с несигурен хоризонт. Да, г-н Трифонов, заради Вас“, пише Христанов, също във Фейсбук.

Зам.-министърът заявява, че гласуваната актуализация на бюджета е „взривена в разходната си част“ заради промените, предложени от ДПС, а държавната администрация „саботира всички усилия на правителството да работи“.

„Питам се, дали не научавате само това, което близките вам благоволят да Ви кажат? Възможно ли е Вашето мнение да се формира от една шепа хора, чиито поведенчески мотиви никой не разбира? Кое Ви кара да съдите като първа, последна и единствена инстанция, и да поставяте интересите на цялата държава на картата на издадена от Вас присъда? #КОЙ Ви каза, че сте прав?“, допълва Христанов.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

В ДНР повдигнаха обвинения на швед за наемничество

Следователи от т. нар. Донецка народна република са повдигнали обвинение в наемничество на гражданин на Швеция, който участвал в бойните действия в Украйна в редиците на украинските въоръжени формирования и се предал в металургичния завод „Азовстал“ в Мариупол. Това съобщи днес пред ТАСС източник от структурите за сигурност на ДНР, […]