Христо Иванов: Отклонихме поканата на Нинова, от БСП да си свършат работата

NetNews

Във връзка с разпространена от медиите информация, съдържаща изявление на г-жа Корнелия Нинова, че се е “разбрала да си сътрудничи за честността на вота с “Демократична България” на експертно равнище” дължим да уточним следното:

Получихме писмо от г-жа Нинова за среща по темата за честността на вота. Отклонихме поканата, като заявихме, че БСП трябва да си свърши работата по опазване на вота чрез своите представители в секционните комисии – нещо, което е тяхно задължение, и че техните застъпници могат да качват копия на протоколите на платформата “Ти броиш”. Това може да направи всяка една партия и всяка НПО с наблюдатели.

Винаги сме заявявали, че ще предоставим платформата “Ти броиш” на всички заинтересовани, за да улесним провеждането на независимо наблюдение на вота и за да популяризираме още повече битката за честни и свободни избори.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Доминик Тийм похвали сериозно Григор Димитров

Следващият съперник на Григор Димитров на Australian Open Доминик Тийм засипа българина със суперлативи, след като стана ясно, че именно той ще е следващият му съперник. Тийм измъкна победата след драматичен мач с Ник Кириос и ще се опита да промени негативния си баланс от 2-3 победи в мачовете с […]