Христо Иванов: Призовавам всички да излязат и да гласуват за промяна

NetNews

Лидерът на коалиция „Демократична България“ Христо Иванов упражни правото си на глас.

"Гласувах с хартия, защото разбираме, че има нередности с машините. Оценяваме точният им ефект и обхват. Призовавам всички граждани да излязат и да гласуват независимо от хаоса, който беше допуснат от ЦИК. Трябва да излезем и да гласуваме за промяна и за това България наистина да има демокрация. За свобода, законност и модернизация", каза Иванов, цитиран от бТВ.

„Работим за това изборите да бъдат честни. Инвестираме сериозно доброволческо усилие това да се случи и очаквам те да са честни“, каза Иванов и отново призовава всички да гласуват.

След изборите той очаква да се формира едно Народно събрание, което да има повече легитимност, за да може да започне сериозен разговор за промяна в България.

По думите му високата избирателна активност е гаранция за това, че парламентът ще се ползва с легитимност и ще може да взима решения за бъдещето.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Великобритания ваксинира 50% от хората на възраст над 80 години

Обединеното кралство е ваксинирало срещу COVID-19 над половината от своите граждани на 80 плюс години, разкри британският министър на здравеопазването Мат Ханкок. Ханкок използва Туитър, за да определи ваксината като "измъкване" от коронавирусната пандемия. Той похвали "гигантските усилия на екипа на здравните власти и работници" в страната. "Инжекция след инжекция […]