Христо Иванов: Спасяването на демокрацията изисква отстраняването на ГЕРБ и ДПС

NetNews

„Спасяването на българската демокрация изисква тези, които от 10 години са на власт – ГЕРБ, и тези, които несменяемо са в консумацията на власт от поне 20 години – ДПС, да бъдат отстранени. Властта в България трябва да бъде поставена в карантина от ГЕРБ и ДПС и патериците, които ги обслужват“. Това заяви Христо Иванов, съпредседател на „Демократична България“.

„За нас фокусът е върху работата, а не върху пиарските акции и масовките пред медиите. Искаме да свършим работата“, посочи той.

Той добави, че вече се вижда мобилизиране на клиентските мрежи за купуване на гласове, а контролираният вот от 300 000 – 400 000 вече се разпределя не между ГЕРБ и ДПС, а и към ВМРО.

„Ако искаме много хора да участват в изборите, трябва отсега публично да се лее кампания, в която да се уточнява при какви условия ще се гласува. Отсега хората трябва да бъдат информирани, че денят на изборите ще е сигурен и спокоен, няма да има опасност за здравето им. Управляващите умишлено не осведомяват гражданите, за да има страх. Борисов, Пеевски и Доган управляват през страх“, каза още той пред БНР.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Манчестър Юнайтед се провали срещу УБА

Предпоследният във временното класиране на Висшата лига Уест Бромич съумя да изтръгне точка от Манчестър Юнайтед в пореден мач от кръга във Висшата лига. Мбайе Диан даде превес на „дроздовете” след 80 секунди игра, но в самия край на първото полувреме Бруно Фернандеш изравни резултата в Западен Мидландс. Второто полувреме […]