Христо Петров: Не познавам човек, който иска да гласува с хартиена бюлетина

NetNews

„Среднощното заседание на парламента беше излишно дълго. Заседанието на Правната комисия – също. Сигурен съм, че връщането на хартиената на бюлетина не стои в дневния ред на никого. Не познавам човек, който да иска отново да гласуваме на хартия.“

Това каза Христо Петров от „Продължаваме промяната“ в студиото на bTV.

„Мнозинството в този парламент явно има властта за този ход. Сигурен съм, че след 4 пъти избори за по-малко от две години последният проблем на хората е „хартията или машината““, допълни още депутатът, известен в обществото като Ицо Хазарта.

„Хората, които са технически грамотни, знаят колко е смешно това да предлагаш някакъв код, някъде. Хората, които нямат представи по тези въпроси, ще си останат с техните съмнения, каквото и да казваме. Жалко е, че изобщо това се обсъжда в ситуацията, в която сме. Да използваш парламентарното време и получаването на заплата, за да си натаманиш резултатите за следващите избори, е жалко“, коментира още Христо Петров.

Според него много наболели теми се изместват заради „скапаната бюлетина“, а когато се опитва да говори с някого, получава оправдания с ръководството си.

„Надявам се хората да разберат каква гавра се прави с тях. Победителят от тези избори няма никакво намерение да се занимава с управление. Той иска да е сигурен, че няма да загуби някой кмет“, заяви Христо Петров.

Той смята, че са необходими 5-6 години, за да тръгнат нещата, и поне 10 години, за да се усетят промени.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Борислав Сарафов: Тъжно и унизително е, че преследваме мигрантите, вместо "каналджиите"

„Каналджийството“ е високоорганизирана престъпна дейност и се прави от много хора, имащи различни функции. Това каза заместник главният прокурор и директор на Националната следствена служба Борислав Сарафов в предаването „120 минути“ по bTV. „Каналджиите“ са организирани по начин, по който осъществяват контакти с международните си партньори. В Истанбул и в […]