Хр. Иванов по адрес на Борисов: „Аман от простотия!”

NetNews

 „Нас ни интересува политика на конкретни резултати, а не политика на прилагателни. Нашата коалиция е здрава и има много ясни цели, ориентирана към промяна” – това заяви при днешното си идване в Ямбол лидерът на „Демократична България” Христо Иванов.  

На среща със симпатизанти пред офиса на коалицията тук той представи членовете на ямболската листа. „Нашите кандидати са хора с ясна биография, с ясен капацитет, а не просто събрани в последния момент”, изтъкна лидерът на ДБ.

Водач в Ямбол е актьорът Веселин Калановски и това по думите на Христо Иванов отразява визията на „Демократична България” да вдигне нивото и да постави културата и духовността в центъра на политическия дебат. „Защото, ще го кажа така, че да го разбере Бойко Борисов: Аман от простотия!”

„Ние доказахме, че можем да налагаме дневен ред на обществото и на политическата класа, дори бидейки извън парламента. „ Демократична България” е онази формация, която със сигурност влиза и ще бъде фактор в следващия парламент”, допълни още Христо Иванов.

Правителството създава хаос с начина на действие при Ковид пандемията, смята още лидерът на ДБ. Според него целта е хората да бъдат демотивирани да отидат до урните и по този начин изборите да се решат с контролиран и корпоративен вот.

Кандидатите за народни представители от коалицията изложиха накратко своите позиции. Водачът Веселин Калановски коментира по отношение на ямболската болница, че се надява това да е последният опит на ГЕРБ да прави политическа агитация за сметка на нуждите на хората в региона. „За нас здравеопазването е националната ни сигурност”, допълни кандидатът под номер 2 Веселка Христамян.

Николай Чистов под номер 3 в листата заяви: „Най-напред призовавам всички да гласувате. С „Демократична България” получавате най-добрата управленска програма, единствената, която може да гарантира двуцифрен процент икономически растеж на страната – например, 11%, а защо не и повече”. Ние имаме воля за въвеждане на електронно управление и административна реформа, която е много необходима, допълни още кандидатът.

За ликвидиране на корупцията и съдебна реформа се обяви Георги Бъчваров, а д-р Димитър Брънков обърна внимание на необходимостта от подобряване качеството на здравеопазването.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Смях: Един от шпионите на Русия опитал да се укрие в посолството им в София

Днес прокуратурата даде брифинг пред медиите по повод образувано досъдебно производство относно изнасянето на класифицирана информация в полза на чужда държава и по-конкретно Руската федерация. По думите на главния прокурор Иван Гешев, който също взе участие в брифинга, информацията, която е била нерегламентирано предавана на чуждата държава, е касаела не […]