Цветанов: Необяснимо отвориха ресторантите, когато заразените се увеличаваха

NetNews

"Няма как да се обясни как и защо в една демократична държава премиерът на страната разпорежда на министъра на здравеопазването да въведе по-либерален режим, при положение, че имаше вече начални симптоми за увеличаване на заразените с COVID-19".

Това заяви председателят на "Републиканци за България" Цветан Цветанов във Варна.

"В тези обстоятелства бяха отворени всички ресторанти и хотели. След 10 дни това беше променено, защото експертите в здравеопазването разбраха, че системата не може да издържи. Няма как да обясним на българските избиратели, че когато беше първият локдаун миналата година по това време, 8 месеца бяха пропилени, за да се направи нова организация на работа.

Имаше възможност една от мерките, които ние предлагахме от "Републиканци за България“ , всички ведомствени болници да бъдат ковид болници, да бъде въведена. Има болници, които са създадени с подобен подход, когато има бедствия, аварии, те да могат да поемат целия този необходим лекарски ресурс и да помогнат да не загубим човешки животи", допълни Цветанов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Крис Прат с нов сериал

Крис Прат ще играе главната роля в нов сериал, съобщи Variety. Актрисата Констанс Ву потвърди, че също ще участва в поредицата. Скоро трябва да започне реализирането на продукцията. Сериалът е продукция на Amazon. Той носи заглавието ‘‘Терминален списък‘‘. Сериалът разказва за морски тюлен. Той започва да разкрива голяма конспирация, насочена […]