Циципас показа, че е по-добрият тенисист срещу Димитров

NetNews

Григор Димитров записа загуба 3:6, 4:6 от Стефанос Циципас на 1/8-финалите на ATP 1000 в Мадрид, за да отстъпи мястото си сред най-добрите 8 за гръцкия тенисист.

Димитров допусна пробив на 0 в средата на първия сет и след това усети класата на съперника си при 3:5, когато се стигна до равенство 40:40, но българинът така и не успя да върне пробива.

Вторият сет бе доста по-оспорван, макар Григор да загуби подаването си при 1:1. Той предложи повече битка при сервисите на Циципас, но въпреки това световният №5 показа, че знае как да контролира мачовете си.

Следващият опонент на Стефанос Циципас ще бъде Андрей Рубльов, който също се справи в две сета с Даниъл Евънс.

<blockquote class=“twitter-tweet“><p lang=“en“ dir=“ltr“>.<a href=“https://twitter.com/steftsitsipas?ref_src=twsrc%5Etfw“>@steftsitsipas</a> is looking good as he takes set ☝️ 6-3 against Dimitrov.<a href=“https://twitter.com/MutuaMadridOpen?ref_src=twsrc%5Etfw“>@MutuaMadridOpen</a> | <a href=“https://twitter.com/hashtag/MMOPEN?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw“>#MMOPEN</a> <a href=“https://t.co/giWfoTVfI6″>pic.twitter.com/giWfoTVfI6</a></p>&mdash; ATP Tour (@atptour) <a href=“https://twitter.com/atptour/status/1522249475905011713?ref_src=twsrc%5Etfw“>May 5, 2022</a></blockquote> <script async src=“https://platform.twitter.com/widgets.js“ charset=“utf-8″></script>

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

„Азов“: Руснаците не спазват обещанието си

„Руснаците не спазват обещанието си за прекратяване на огъня“ на територията на „Азовстал“ в Мариупол, последният бастион на украинската съпротива в този пристанищен град, опустошен от бомбардировките, каза днес командир на батальона „Азов“, който защитава металургичния завод, предаде Франс прес. „Руснаците не спазват обещанието си за прекратяване на огъня и […]