Циципас триумфира „на червено“ в Лион

NetNews

Стефанос Циципас от Гърция спечели турнира по тенис на червени кортове във френския град Лион с награден фонд 419 470 евро. Поставеният под номер 2 грък надделя на финала над Камерън Нори (Великобритания) с 6:3, 6:3 за 70 минути.

Така петият в световната ранглиста заслужи втора титла за сезона и общо седма в кариерата си. Циципас взе първия сет с единствен пробив за 5:3, а след това във втората част той затвори мача със серия от четири поредни гейма.

Гъркът взе 28 от 34 разигравания при вкаран първия сервис и не допусна брейк в срещата. Той записа 33-а победа за сезона, с което е лидер в Тура на АТP през 2021 година. Нори, 49-и в света, пък остана без трофей и след третия си финал.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Идва сериал за Chippendales

Актьорът Куман Нанджиани ще изиграе ролята на основателя на танцовата група Chippendales, съобщи Холивуд Рипортър. Това ще стане в нов сериал. Поредицата ще разкаже историята на Сомен Банерджи. Той е индийски имигрант. Пристига в Калифорния и изненадващо създава изключително успешна танцова група. Сериалът е за видео платформата Hulu. Продуценти са […]