ЦСКА демонстрира уважение към свои бивши играчи и треньори

NetNews

ЦСКА ще се отбрагодари подобаващо на редица свои доскорошни състезатели и треньори, които водеха или играха за отбора през настоящия сезон, но по различни причини не го завършиха на "Армията". Повод за това е спечелването на Купата на България срещу Арда с 1:0. Ръководството ще изпрати медали на всички, които са допринесли за ценния успех, а в това число Бруно Акрапович и Али Соу.

"Армейци,

Триумфът със спечелването на Купата на България стана благодарение на неуморната и всеотдайна работа на всички, обичащи и дали най-доброто от себе си за успеха на нашия клуб. Освен на ръководството, щаба, отбора и великата публика, искаме да изразим нашата благодарност и уважение към още няколко личности, треньори и състезатели, взели участие в изграждането на тима и спомогнали за постигане на така желаната цел през изминалия сезон.

Към различни краища на България и света след почивните дни ще отпътуват куриерски пратки със златен медал от награждаването и специалната фланелка от финала, увековечаващи 21-ия ни национален трофей.

Заслужени отличия ще получат бившите ни наставници Бруно Акрапович и Стамен Белчев, както и хората от техните щабове – Бранко Окич, Красимир Чомаков, Даниел Моралес, Владислав Януш и Ивайло Иванов.

Пред тв-екраните и телефоните в Болоня, Ростов, Баку, Уотфорд, остров Мадейра и Атина ни стискаха палци още и футболистите Валентин Антов, Али Соу, Ахмед Ахмедов, Адалберто Пеняранда, Стефано Белтраме и Юнус Санхаре, всеки от които също имаше своя принос в победоносния ни марш към Купата.

И разбира се, изказваме огромна признателност към легендата Христо Стоичков за вярата в нас и огромната и сърдечна мотивационна подкрепа от Маями.

ЦСКА е велик, когато всички заедно воюват за армейската кауза!

Благодарим!", написаха "червените" на клубната си страница.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Литва посъветва гражданите си да напуснат Беларус незабавно

Литва съветва гражданите си да не пътуват към Беларус и призова тези, които в момента се намират в страната, да напуснат незабавно. Това заяви външният министър Габриелюс Ландсбергис, цитиран от Ройтерс. Беларуски изтребител прехвана вчера самолет на "Райънеър", пътуващ от Атина за Вилнюс и го принуди да кацне в Минск, […]