ЦСКА иска сериозна сума от амбициозния Монца за Вальо Антов

NetNews

Ръководството на ЦСКА иска конкретна цифра от амбициозния италиански Монца за най-поливалентния си футболист – Валентин Антов, съобщава "Мач Телеграф". Както е известно, авторитетният журналист Николо Скира обяви, че българският национал е на часове от преминаване в тима от Серия Б. А макар треньорът на „червените“ Стойчо Младенов да обяви, че не знае нищо за подобен трансфер, е ясно, че двата клуба водят преговори. И това, което искат от „Българска армия“ като сума, е 3 млн. евро.

През пролетта Антов игра в Болоня, но записа само 5 мача, а задължителната му клауза за откупуване се активизираше при 8 срещи. През лятото шефовете на Болоня опитаха да привлекат бранителя за 2 млн. евро, с милион под договорената клауза, но от ЦСКА не клекнаха. Последваха запитвания за 20-годишния бранител от френските Реймс и Брест, но те бяха за около 1,5 млн. евро и също бяха отхвърлени. Заговори си, че Марсилия също следи ситуацията около Антов.

Монца, макар и в Серия Б, има сериозен финансов ресурс, което не е изненада, при положение че собственик на клуба е Силвио Берлускони. Само до момента са взети двама играчи за общо 4,5 млн. евро. За 3 млн. евро е привлечен Лука Мацители от Сасуоло, а от Порденоне пристига Патрик Киуриа за 1,5 млн. евро. Така че Монца определено може да извади исканите от ЦСКА 3 млн. евро за Антов. Все пак обаче всичко е въпрос на преговори и развитие се очаква скоро.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Oт "Автомагистрали Черно море" блокираха пътен възел "Белокопитово" на АМ "Хемус"

Работници от "Автомагистрали Черно море" блокираха пътен възел "Белокопитово" на автомагистрала "Хемус". Протестът е заради наразплатени над 36 милиона лева за ремонта на автомагистрала "Тракия". Създадена е временна организация на движение в районна – през обходни маршрути, съобщиха от ОДМВР – Шумен. Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина