ЦСКА отмени втора контрола от предсезонната си подготовка

NetNews

ЦСКА отмени втора контрола от предсезонната си подготовка. В събота трябваше да е официално представяне на „червените“ срещу Ботев (Враца) на стадион „Българска армия“.

Преди старта на сезона следващия уикенд ЦСКА ще играе във вторник най-вероятно срещу Спортист (Своге), пише „Труд“.

„Червените“ не излязоха във вторник срещу Ференцварош заради многото кадрови проблеми. И вместо тях унгарският гранд игра с германския втородивизионен Карлсруе.

Саша Илич няма да се прибере в България заедно с ЦСКА в сряда вечер. Новият треньор даде два дни почивка на отбора и ще я използва за лични въпроси в Белград.

Същото е положението с помощниците му. Веднага след последната тренировка на австрийска земя лагера напуснаха Амос Юга, Йоан Баи, както новите попълнение Брадли де Нойер и Лазар Туфегджич. Всички трябва да са в София на 2 юли.

В контролите досега ЦСКА записа три загуби и победа в Австрия.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

BMW и Lamborghini решиха да не напускат руския пазар

Въпреки спирането на производството в Калининград, където работниците в завода на BMW в момента са в принудителен отпуск, германският автомобилен производител няма да напусне Русия. Освен това, за разлика от Renault и GM, руското представителство на BMW не само не затваря офиса си, но и се премества в нов, по-модерен […]