ЦСКА свири сбор за протест и палатков лагер в Бояна

NetNews

ЦСКА свири сбор за протест и палатков лагер в Бояна

Снимка: Lap.bg

Ръководството на ЦСКА публикува нова декларация след решението на БФС да извади изпълнителния директор Филип Филипов за 1 година от футбола и да глоби клуба с 15 000 лева заради участието му на конгреса, организиран от Димитър Бербатов и екипа му. От „Армията“ пишат на страницата на клуба във „Фейсбук“, че от понеделник излизат на денонощен палатков лагер в знак на протест и приканват всички желаещи да се присъединят към тях.

„Армейци,

По повод нелепите решения на невписания и нелегитимен президент на БФС и последвалите под негово давление наказания срещу ЦСКА, декларираме нашето твърдо намерение с всички позволени и легални средства да се борим срещу тези несправедливи и граничещи с безумието действия. Клубът ни няма да стои безучастен срещу тази глутница озверели и престъпно самозабравили се футболни псевдовизионери, които искат нагло да лишат хиляди подрастващи и практикуващи да обичат и работят за доброто бъдеще на най-популярната игра у нас.

Декларираме, че ще си търсим правата по съответния ред чрез българското законодателство, но паралелно ще се обърнем към правовите институции в Европа.

От понеделник на обяд ще пристъпим и към конкретни действия. Приканваме всички засегнати и ощетени, както и всички, които смятат, че е дошло време за промяна, да се присъединят към нашия безсрочен протест пред централата на БФС в Бояна. Той ще е с мирни граждански средства, като ще бъде организиран и денонощен палатков лагер.

Своевременно ще ви информираме за организацията и предприетите от наша страна мерки. Няма да се откажем, докато справедливостта не възтържествува!

Заедно ще спечелим и тази битка!“, гласи съобщението на ЦСКА.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Разследват за данъчни престъпления Александър Манолев

Снимка: БГНЕС Софийската градска прокуратура (СГП) е образувала досъдебно производство за укрити и избегнати данъчни задължения от бившия заместник-министър на икономиката Александър Манолев, свързани с него лица и юридически лица, в които той е имал собственост, съобщиха от прокуратурата. Към разследването са приложени материали, постъпили от САЩ. Разпитани са и […]