ЦСКА срещу поляци или хървати в Лигата на конференциите

NetNews

ЦСКА ще играе срещу триумфиралия от двойката между Погон Шчечин или Осиек в третия рунд на Лигата на конференциите, ако „червените” стигнат до този етап. Това отреди тегленият в Нион жребий. Интересен факт е, че през 2019-а година ЦСКА отстрани Осиек след дузпи във втория квалификационен кръг от Лига Европа, но в последствие „червените” преклониха глава от Зоря Луганск.

ЦСКА ще бъде домакин в първата среща, ако се стигне до този мач, а в ответната среща столичани ще гостуват.

За да стигне до този мач тимът на Любослав Пенев ще трябва да отстрани латвийския Лиепая. ЦСКА е поставен в третия кръг на Лигата на конференциите, като коефициентът от 8,000 стигна на „червените” да бъдат сред поставените в този кръг.

Причината за това е, че унгарският МОЛ Фехервар се провали в първия кръг от надпреварата и така тимът от Будапеща освободи място за българския тим да е сред по-добре класираните отбори.

ЦСКА се намираше в 6-та група и е поставен за жребия днес. Други от евентуалните им съперници при успех над Лиепая бяха:

Лимасол (Кипър) – Влажня (Албания) Паневезус (Литва) – Войводина (Сърбия) Спартак Търнава (Словакия) – Сепси (Румъния)

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Горивата поскъпват заради нов евроакциз

Допълнителни разходи за домакинствата ще донесе въвеждането на шиpoĸ пaĸeт oт мepĸи зa бopбa c глoбaлнoтo зaтoплянe на Европейския съюз. Традиционните горива ще поскъпнат заради промени в данъчното облагане и въвеждането на нов евроакциз, който ще се опита да ycĸopи пpeминaвaнeтo ĸъм eлeĸтpичecĸи пpeвoзни cpeдcтвa c нyлeви eмиcии. Ще бъде […]