Чакат се хистологичните резултати на починалата след ваксинация

NetNews

Най-рано днес ще бъдат готови хистологичните резултати на починалата след ваксинация 57-годишна жена от пловдивското село Йоаким Груево. Това съобщи БНТ, позовавайки се на информация от катедра Съдебна медицина в Пловдив.

На тяхна база ще се изготви и пълната епикриза на сърдечно болната жена, като това може да стане най-рано в края на седмицата, коментираха от университетската болница в града.

Здравните власти на национално ниво за пореден път увериха, че протоколът от аутопсията не показва наличието на тромбози, нито на антитела след досег с коронавирус.

До момента се знае, че жената е имала заболяване на кръвоносните съдове, които на места са били напълно запушени, както и данни за прекаран инфаркт.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Продължава проверката заради починалата с коронавирус родилка

Най-късно утре трябва да приключи проверката в болницата в Благоевград по случая с починалата след усложнения от коронавирус 43-годишна бременна жена, съобщи БНТ. Тя е постъпила за лечение в многопрофилната болница миналия понеделник. Дали има грешка в лечението предстои да установят две проверки – вътрешноболничната и тази, назначена от Медицински […]