Чакъров: Към защитените територии трябва да има еднакъв критерий

NetNews

Временната парламентарна комисия трябва да установи всички факти и обстоятелства за незаконосъобразни действия и бездействия на компетентните органи на територията на защитената територия "Колокита" в полуостров "Буджака" край Созопол.

Председателят на комисията за застрояването на полуостров "Буджака" Джевдет Чакъров от ДПС заяви, че към всички защитени територии трябва да има еднакъв критерий и отношение. Той бе категоричен, че стои зад всички документи, които е подписвал като министър на околната среда и водите.

Чакъров предложи свикване на ново заседание, на което да присъства министърът на околната среда и водите. Това бе прието единодушно. Следващото заседание за "Буджака" ще бъде в сряда.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Официално потвърдено: Мбапе иска да напусне ПСЖ

Спортният директор на ПСЖ – Леонардо, призна, че клубът няма как да задържи Килиан Мбапе. "Килиан иска да си тръгва, ясно е. Ако това е неговото желание, ние няма да го спрем. Отказахме първата оферта от Мадрид, но ако постигнем консенсус, ще видим", заяви Леонардо пред RMC. "Кралския клуб" предложи […]