Челси вади €60 млн. за заместника на Антонио Рюдигер

NetNews

Антонио Рюдигер е на практика договорен за Реал Мадрид след дългата сага с договора му в Челси, а това дава тласък на спекулациите за неговия евентуален заместник. Испанското издание Todofichajes твърди, че това ще е Жул Кунде от Севиля.

23-годишният френски национал е ценен много високо в Испания, като вече от няколко години името му се свързва постоянно с Реал Мадрид и Барселона, но той сякаш разумно реши да продължи да се развива на „Рамон Санчез Писхуан“.

Смята се, че „андалусийци“ са готови да изслушат всяка оферта, която е доближи максимално до €60 млн., а с оглед предстоящата смяна на собствеността на все още действащия европейски шампион подобна сума надали ще е проблем.

Кунде е обвързан с договор до 2024 г., което дава пълното право на Юлен Лопетеги и колегите му да изискват максимума за своята перла в отбраната.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Одеса под обстрел: Мишел и Шмигал са се укрили заради ракетна атака

Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел и украинският премиер Денис Шмигал са били принудени да прекъснат за кратко срещата си в Одеса и да се укрият заради поредна ракетна атака, съобщи дипломатически източник. Мишел е посетил пристанището в Одеса и е видял лично последиците от руската агресия върху световната верига […]